Η Glassdrive στο 26ο συνέδριο του insuranceforum.gr στην Χαλκίδα

Η Glassdrive στο 26ο συνέδριο του insuranceforum.gr στην Χαλκίδα

Εξαιρετικά μεγάλη η δυναμική του 26ου ασφαλιστικού συνεδρίου που διοργανώθηκε στην Χαλκίδα την Τετάρτη 18 Απριλίου σε συνεργασία με τον Πανευβοϊκό Σύλλογο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Στο συνέδριο (4ο σε σειρά εντός του 2018) συμμετείχαν 9 διακριμένοι ομιλητές οι οποίοι μίλησαν για τις εξελίξεις στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση μεταφέροντας ο κάθε ένας την δική του άποψη για τον κλάδο.

Οι εισηγήσεις επικεντρώθηκαν σε θέματα όπως η εφαρμογή της οδηγίας IDD, ο θεσμός της διαμεσολάβησης, σε νέους τρόπους προσέγγισης πελάτων, αλλά και στην digital εποχή που έρχεται. Από πλευράς Glassdrive, βασικός ομιλητής ήταν ο Account Manager κος Γιάννης Μανίκας.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγιναν εκτενείς αναφορές στις αθέμιτες πρακτικές των τραπεζών, στην ανάπτυξη των λοιπών κλάδων αλλά και στις direct ασφαλίσεις και κατά πόσο επηρεάζουν τις πωλήσεις των ανεξάρτητων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Το insuranceforum.gr και η Insurance Innovation συνεχίζουν την ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών σε όλη την χώρα. Νέος σταθμός για το 27ο Ασφαλιστικό Συνέδριο, τα Ιωάννινα όπου σε συνεργασία με τον σύλλογο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών Ν.Ιωανίννων θα παρουσιάσουν όλες τις εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά των Ιωαννίνων.

Τα Ασφαλιστικά Συνέδρια (www.insuranceinnovation.gr/conference)  του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται συνεχώς από το 2012 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με την συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρες και χρήσιμες.