Νέος Σταθμός Glassdrive στην Καβάλα

Νέος Σταθμός Glassdrive στην Καβάλα

Το δίκτυο της GLASSDRIVE® όχι μόνο μεγαλώνει αλλά και εξελίσσεται. Ο νέος σύγχρονος σταθμός μας στην Καβάλα άλλαξε διεύθυνση και πλέον θα μπορείτε να τον επισκεφτείτε στην οδό Σαππαίων 113. Ο σταθμός του συνεργάτη μας, κ. Καραγκιαούρη Σωκράτη, αποτελεί πρότυπο σταθμό επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων κάθε τύπου οχήματος (επιβατικό, φορτηγό, λεωφορείο, κλπ.) με πολυετή πείρα και άριστη εξειδίκευση. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2510 833374 και ο εν λόγω σταθμός της GLASSDRIVE® στην Καβάλα, προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών όπως:

  • Επισκευή και αντικατάσταση παρμπρίζ, καθώς και αντικατάσταση όλων των άλλων κρυστάλλων του οχήματος χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες.
  • Γραπτή πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων και εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής».
  • Τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών για κάθε τύπο αμαξώματος.
  • Τοποθέτηση εξωτερικών καθρεπτών.

…και πολλές ακόμα υπηρεσίες!

Glassdrive Καβάλα 2

Το δίκτυο της GLASSDRIVE® αποτελείται από 64 επίσημους σταθμούς, 35 κινητές μονάδες και περισσότερους από 100 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια, αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Η GLASSDRIVE®, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain,  ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.