Νέος Σταθμός Glassdrive στα Μουδανιά

Νέος Σταθμός Glassdrive στα Μουδανιά

Και η οικογένεια της GLASSDRIVE® συνεχίζει να μεγαλώνει. Αυτή τη φορά υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά το νέο μας μέλος στα Μουδανιά, τον κύριο Ταρκάση Χρήστο, ο οποίος διατηρεί επίσης σταθμό στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Ο νέος σταθμός του κ. Ταρκάση επισκευάζει και αντικαθιστά κρύσταλλα κάθε τύπου οχήματος (επιβατικό, φορτηγό, λεωφορείο, κλπ.) στην Περιοχή Αλμυρά, στα Νέα Μουδανιά, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 23730 22287.

Glassdrive Μουδανιά

Έχοντας πολυετή πείρα και άριστη εξειδίκευση, ο νέος σταθμός της GLASSDRIVE® στα Νέα Μουδανιά, προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών όπως:

  • Επισκευή και αντικατάσταση παρμπρίζ, καθώς και αντικατάσταση όλων των άλλων κρυστάλλων του οχήματος χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες.
  • Γραπτή πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων και εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής».
  • Τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών για κάθε τύπο αμαξώματος.
  • Τοποθέτηση εξωτερικών καθρεπτών.

…και πολλές ακόμα υπηρεσίες!

Το δίκτυο της GLASSDRIVE® αποτελείται από 64 επίσημους σταθμούς, 35 κινητές μονάδες και περισσότερους από 100 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια, αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Η GLASSDRIVE®, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain,  ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.