Νέος Σταθμός GLASSDRIVE® στην Καβάλα

Η GLASSDRIVE® ακολουθώντας το επιχειρησιακό πλάνο ανάπτυξης του δικτύου της, υποδέχεται με χαρά το νέο μέλος της στην Καβάλα, τον κύριο Καραγκιαούρη Σωκράτη. 

Ο ιδιοκτήτης του σταθμού κος Καραγκιαούρης  διατηρεί πρότυπη μονάδα φανοποιείου και  κέντρο επισκευής & αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου, συνολικής επιφάνειας 140 τ.μ. στην πόλη της Καβάλας.   Οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται στην οδό Κέρκυρας 4.

Ο σταθμός λειτουργεί  καθημερινά από τις 08:00 έως τις 16:00. Στο σταθμό GLASSDRIVE® του κ. Καραγκιαούρη οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα πλέον να απολαμβάνουν τις μοναδικές υπηρεσίες της GLASSDRIVE®:

  • Άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών για επισκευή παρμπρίζ ή/και αντικατάσταση των κρυστάλλου (παρμπρίζ, πλαϊνά, φινιστρίνια κλπ).
  • Δυνατότητα εξυπηρέτησης μέσω κινητής μονάδας στον χώρο που επιθυμούν
  • Πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων
  • Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής»

Το δίκτυο της GLASSDRIVE® αποτελείται από 39 σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και περισσότερους από 90 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η GLASSDRIVE®, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain,  ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με την πλειονότητα των ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.