Νέος Σταθμός Glassdrive στην Αλεξανδρούπολη

Νέος Σταθμός Glassdrive στην Αλεξανδρούπολη

Η οικογένεια της GLASSDRIVE® μεγαλώνει και, ακολουθώντας πιστά το επιχειρησιακό πλάνο ανάπτυξης του δικτύου της, υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά το νέο μέλος της στην Αλεξανδρούπολη, τον κύριο Δαρμή Παντελή.

Ο κ. Δαρμής διατηρεί πρότυπο σταθμό επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων κάθε τύπου οχήματος (επιβατικό, φορτηγό, λεωφορείο, κλπ.) στο 3ο χλμ. Αλεξανδρούπολης–Συνόρων (πλησίον Jumbo) με τηλέφωνο επικοινωνίας το 2551037719.

Glassdrive Αλεξανδρούπολη 2

Έχοντας πολυετή πείρα και άριστη εξειδίκευση, ο νέος σταθμός της GLASSDRIVE® στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης, προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών όπως:

  • Επισκευή και αντικατάσταση παρμπρίζ, καθώς και αντικατάσταση όλων των άλλων κρυστάλλων του οχήματος χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες.
  • Γραπτή πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων και εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής».
  • Τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών για κάθε τύπο αμαξώματος.
  • Τοποθέτηση εξωτερικών καθρεπτών.
  • Τοποθέτηση υαλοκαθαριστήρων και ανταλλακτικά λάστιχα.
  • Τοποθέτηση & επισκευή γρύλλων παραθύρων αυτοκινήτου (ηλεκτρικά & μηχανικά)

…και πολλές ακόμα υπηρεσίες!

Το δίκτυο της GLASSDRIVE® αποτελείται από 64 επίσημους σταθμούς, 35 κινητές μονάδες και περισσότερους από 100 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια, αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Η GLASSDRIVE®, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain,  ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.