27ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του insuranceforum.gr στα Ιωάννινα

27ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του insuranceforum.gr στα Ιωάννινα

 

Όλα τα σημαντικά ζητήματα της διαμεσολάβησης συζητήθηκαν στο 27ο ασφαλιστικό συνέδριο του insuranceforum.gr που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην πόλη των Ιωαννίνων. Το συνέδριο, το οποίο διεξήχθη για 3η συνεχόμενη χρονιά, αποτέλεσε ευκαιρία συνάντησης για δεκάδες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές αλλά και στελέχη εταιρειών.

Στο φετινό συνέδριο το πρώτο θέμα συζήτησης ήταν η εφαρμογή του κανονισμού GDPR (General Data Protection Regulation) και της προσαρμογής της οδηγίας IDD (Insurance Distribution Directive) στο ελληνικό δίκαιο. Ομιλητές από τον χώρο των ασφαλιστικών εταιρειών αλλά και της διαμεσολάβησης έθεσαν ερωτήματα και προβληματισμούς συζητώντας με τους συμμετέχοντες για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

insuranceforum.gr ιωαννινα

Το συνέδριο χαιρέτισαν με τις ομιλίες τους η κα Ευγενία Καφφετζή, Αντιπρόεδρος ΣΕΜΑ,  και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Μήτσης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται στον ασφαλιστικό κλάδο και στις απαιτήσεις της νέας νομοθεσίας από τους επαγγελματίες.

Επίσης, η κα Αλεξάνδρα Τσιλιμή, Γραμματέας του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Ιωαννίνων ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και μίλησε για την συμβολή του ετήσιου ασφαλιστικού συνέδριου το οποίο βοηθάει στην ενημέρωση της διαμεσολάβησης.

Πιστή στην παρουσία της για ακόμη ένα συνέδριο η GLASSDRIVE μέσω του Account Manager κ. Σταύρου Σαρίκου παρουσίασε στους παρευρισκόμενους πως θα είναι η επόμενη μέρα στα κρύσταλλα αυτοκινήτων αλλά και για το μέλλον της αυτοκίνησης. Ο κ. Σαρίκος έκανε εκτενή αναφορά στην παρουσία της GLASSDRIVE στην Ελλάδα αλλά και στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της.

Το επόμενο ασφαλιστικό συνέδριο του insuranceforum.gr θα λάβει χώρα τον Οκτώβρη.

Τα συνέδρια του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται συνεχώς από το 2012 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με την συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρες και χρήσιμες. Μέχρι στιγμής το insuranceforum.gr έχει επισκεφθεί περισσότερες από 15 πόλεις διοργανώνοντας με τους τοπικούς φορείς εξαιρετικά επιτυχημένες συναντήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στην Insurance Innovation, email: info@insuranceinnovation.gr, τηλ.: 2312 201003 (Υπεύθυνος κ. Αριστείδης Βασιλειάδης)