Συνεχίζουμε. Για εσάς και για το μέλλον

Συνεχίζουμε. Για εσάς και για το μέλλον

Με τα νέα μέτρα για την πανδημία του Covid-19 να εξακολουθούν να ρυθμίζουν την καθημερινότητά μας, οι Κυβερνήσεις συνεχίζουν να παίρνουν δραστικές και συχνά σκληρές αποφάσεις, όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Και υπό των πρίσμα όλων αυτών, στην Saint-Gobain Autover Hellas οι βασικές μας προτεραιότητες παραμένουν οι εξής:

  1. Η υγεία και η ασφάλεια του προσωπικού και του δικτύου της
  2. Η δυναμική υποστήριξη των πελατών μας και
  3. Η συνέχιση της ίδιας επιτυχημένης επιχειρηματικής πορείας και μετά την κρίση.

Σε αυτά τα πλαίσια και σε συνέχεια των κυβερνητικών δηλώσεων στις οποίες ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε τον περιορισμό κυκλοφορίας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι υπηρεσίες και η υποστήριξή μας δεν σταματούν αλλά φροντίζουμε να είναι ακόμα πιο ποιοτικές και ασφαλείς. Πώς;

Εφαρμόζουμε όλα τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας με τακτικές απολυμάνσεις. Εξακολουθούμε να λειτουργούμε και τις 2 αποθήκες μας κανονικά (σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη) και δεν μεταβάλουμε τα επίπεδα διαθεσιμότητας των προϊόντων μας. Το τηλεφωνικό μας κέντρο ομοίως συνεχίζει απρόσκοπτα την λειτουργία του. Το δίκτυο της Glassdrive, όπως απέδειξε όλο αυτό το διάστημα, εξακολουθεί να παρέχει την πλήρη γκάμα των υπηρεσιών του σε πανελλαδική κλίμακα, πάντα σύμφωνα με τα πιο αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ταυτόχρονα, συνεχίζουμε την υποστήριξη μέσω των κινητών μας μονάδων όπου αυτές είναι διαθέσιμες. Τέλος, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το δίκτυό μας διαθέτει τον μεγαλύτερο αριθμό μηχανημάτων βαθμονόμησης (ADAS) στην Ελλάδα. Για περισσότερες σχετικές πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε και από την ιστοσελίδα της Glassdrive στη σελίδα με τις υπηρεσίες Βαθμονόμησης (ADAS)

Η Saint-Gobain Autover Ελλάς, παρά τις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες, συνεχίζει τη δυναμική της πορεία καθώς και την ολοκληρωμένη υποστήριξη σε κάθε της πελάτη. Ευχή μας, σύντομα να μπορούμε όλοι να εργαζόμαστε και να κινούμαστε ελεύθερα για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τους αγαπημένους μας ανθρώπους και όσα μας γεμίζουν!