Συνεργασία με την ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Συνεργασία με την ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η Glassdrive σε συνεργασία με την Ασφαλιστική Εταιρεία ΟΡΙΖΩΝ εξασφαλίζουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες για τη θραύση κρυστάλλων οχημάτων.

Η GLASSDRIVE, πιστή στη δέσμευσή της για καθημερινή βελτίωση των υπηρεσιών της και έχοντας πάντα στο επίκεντρο την φροντίδα του πελάτη και του συνεργάτη της, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, παρέχοντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες για την θραύση κρυστάλλων.

Με τη νέα αυτή συνεργασία, οι πελάτες της ΟΡΙΖΩΝ Α.Ε.Γ.Α θα έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται άμεσα, χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία, από το πανελλαδικό δίκτυο της Glassdrive που διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών αντικατάστασης και επισκευής κρυστάλλων στην Ελλάδα και συγκεκριμένα, 45 σταθμούς Glassdrive, 15 κινητές μονάδες, καθώς και πάνω από 90 συνεργάτες σε όλη την χώρα, καλύπτοντας το σύνολο της Επικράτειας.

Η Glassdrive παρέχει για τους ασφαλισμένους της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής εξαιρετικές υπηρεσίες όπως:

  • Άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών για επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων τους.
  • Δυνατότητα εξυπηρέτησης μέσω κινητής μονάδας στον χώρο που επιθυμούν.
  • Πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων.
  • Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής».

Η GLASSDRIVE®, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain, εξειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτων παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά, κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές κατασκευαστών πρωτότυπου εξοπλισμού (OEM). Ταυτόχρονα, συνεργάζεται με την πλειονότητα των ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα και προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε: κος Κωνσταντίνος Δημητρουλάκης
Saint-Gobain Autover Hellas τηλ. 211 10 54612