Επισκευή κι αντικατάσταση κρυστάλλων στην Glassdrive Αγρινίου

Επισκευή κι αντικατάσταση κρυστάλλων στην Glassdrive Αγρινίου

Ένας από τους πιο άρτιους και πιο εντυπωσιακούς σταθμούς της Glassdrive βρίσκεται στο Αγρίνιο. Ο σταθμός, ο οποίος ανήκει στους αδελφούς Καραπάνου, κλείνει φέτος τα 33 χρόνια λειτουργίας του στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας. Πρόκειται για μια πρότυπη μονάδα για επισκευή και αντικατάσταση παρμπρίζ και κρυστάλλων κάθε τύπου οχήματος –επιβατικό, φορτηγό, λεωφορείο, αγροτικό– η οποία απασχολεί συνολικά έξη (6) άτομα προσωπικό.

Οι εγκαταστάσεις του σταθμού έχουν συνολική επιφάνεια 237 τ.μ. εκ των οποίων τα 125 τ.μ. περιλαμβάνουν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και τα υπόλοιπα 112 τ.μ. την μονάδα παροχής των υπηρεσιών. Ο σταθμός Glassdrive του Αγρινίου βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 69 και λειτουργεί καθημερινά από τις 08:00 έως τις 17:00 ενώ το Σάββατο το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 08:00 έως τις 13:00.
Τηλέφωνο επικοινωνίας με το σταθμό Glassdrive του Αγρινίου: 26410-46565
E-mail: agrinio@glassdrive.gr

Στο σταθμό Glassdrive των αδελφών Καραπάνου, οι πελάτες της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις μοναδικές υπηρεσίες της Glassdrive:
• Επισκευή παρμπρίζ και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου τους χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες
• Προσωρινή τοποθέτηση PlexiGlass σε περίπτωση θραύσης πλαϊνών κρυστάλλων
• Τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών
• Επιδιόρθωση φαναριών αυτοκινήτων
• Αντικατάσταση γρύλλων πλαϊνών θυρών
• Αντικατάσταση εξωτερικών καθρεπτών
• Άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών από την αναγγελία της ζημιάς
• Πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων
• Εξυπηρέτηση με κινητή μονάδα στο χώρο που επιθυμούν
• Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής»

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την κινητή μονάδα εξυπηρέτησης, ο σταθμός του Αγρινίου έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει οποιονδήποτε πελάτη στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, συμπεριλαμβανομένου και του Καρπενησίου και της Λευκάδας.

Το δίκτυο της Glassdrive αποτελείται από 39 σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και 90 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η Glassdrive, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain, ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με την πλειονότητα των ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.