Νέο κατάστημα Glassdrive στο Αίγιο και νέα κινητή μονάδα στη Θεσσαλονίκη

Νέο κατάστημα Glassdrive στο Αίγιο και νέα κινητή μονάδα στη Θεσσαλονίκη

Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε τους νέους μας συνεργάτες στο δίκτυο της Glassdrive:

 • Στο Αίγιο, Ρυάκια Ελικής, 25100.
  Οι πελάτες της ευρύτερης περιοχής μπορούν να εξυπηρετηθούν καθημερινά από τις 09:00 έως τις 15:00.

Στον νέο σταθμό Glassdrive Αίγιο οι πελάτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις μοναδικές υπηρεσίες της Glassdrive όπως:

 1. Επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων
 2. Βαθμονόμηση ADAS
 3. Αντικατάσταση μηχανισμών πλαϊνών παραθύρων
 4. Τοποθέτηση μεμβρανών (αντηλιακές/ασφαλείας)
 5. Καθαρισμό φαναριών
 6. Απολύμανση καμπίνας
 7. Υπηρεσία Aquacontrol

glassdrive-blog-neo-katastima-Aigio-001
glassdrive-neo-katastima-stin-Preveza-002

 • Με μεγάλη μας ευχαρίστηση θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε για τον συνεργάτη μας Εμμανουηλίδης Μ. & Σκούρας Α. Ο.Ε. – Glassdrive Θεσσαλονίκη, ο οποίος επένδυσε στην αγορά κινητής μονάδας.

Έτσι, οι πελάτες μας στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν ακόμα ευκολότερα τις ξεχωριστές υπηρεσίες της Glassdrive!

 

glassdrive-nea-kiniti-monada-sti-Thessaloniki

Η Glassdrive, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Saint-Gobain, ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM).

Το δίκτυο Glassdrive, αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων στην Ελλάδα, με παρουσία σε 65 σημεία, και σας προσφέρει τα κορυφαίας αξιοπιστίας κρύσταλλα Saint-Gobain, με πανελλαδική κάλυψη βαθμονόμησης ADAS και την κατάλληλη τεχνογνωσία και επάρκεια προϊόντων ώστε κάθε μας πελάτης να γνωρίζει πως εδώ θα βρει τις λύσεις που χρειάζεται, τη στιγμή που τις χρειάζεται!