Νέος σταθμός GLASSDRIVE® στο Ρέθυμνο

Νέος σταθμός GLASSDRIVE® στο Ρέθυμνο

Στα πλαίσια της συνεχούς της ανάπτυξης και της βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών της στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου, η GLASSDRIVE® υποδέχεται το νέο μέλος της στη πόλη του Ρεθύμνου,  την NEOCAR ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ.

Ο ιδιοκτήτης του σταθμού κος Γεωργιουδάκης Μιχάλης  διατηρεί πρότυπη μονάδα φανοποιείου και  κέντρο επισκευής & αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στην πόλη του Ρεθύμνου.   Οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται στον κόμβο Ατσιπόλουλου.

Ο σταθμός λειτουργεί  καθημερινά 08:00-16:00 ενώ το Σάββατο το ωράριο λειτουργίας είναι 09:00-16:00.

Στο σταθμό GLASSDRIVE® της NEOCAR  οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα πλέον να απολαμβάνουν τις μοναδικές υπηρεσίες της GLASSDRIVE® :

  • Επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων τους χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες
  • Άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών από την αναγγελία της ζημιάς
  • Πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων
  • Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής»

Το δίκτυο της GLASSDRIVE® αποτελείται από 38 σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και περισσότερους από 90 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η GLASSDRIVE®, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain,  ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με την πλειονότητα των ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.