Glassdrive Άργος

Glassdrive Άργος

Νέος Σταθμός Glassdrive στο Άργος

Η πόλη του Άργους απέκτησε το δικό της σταθμό GLASSDRIVE.  Το νέο μέλος του δικτύου είναι ο κ. Νίκος Σιαχάμης, ο οποίος εμπιστεύτηκε τη GLASSDRIVE για την εξυπηρέτηση των πελατών του στη ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Νίκος Σιαχάμης, ο οποίος δραστηριοποιείται από το 1993 στο χώρο του αυτοκινήτου,  διατηρεί πρότυπο φανοποιείο και κέντρο επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου σε κεντρικό σημείο του Άργους στην οδό Καρυάς 6, έκτασης 300 τ.μ.

Το ωράριο λειτουργίας του σταθμού είναι  καθημερινά 08:00-20:00 ενώ το Σάββατο λειτουργεί 08:00-16:00.

Στο σταθμό GLASSDRIVE, οι πελάτες της ευρύτερης περιοχής του Άργους έχουν τη δυνατότητα πλέον να απολαμβάνουν τις μοναδικές υπηρεσίες της GLASSDRIVE :

  • Επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων τους χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες.
  • Άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών από την αναγγελία της ζημιάς.
  • Πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων.
  • Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής».

Το δίκτυο της GLASSDRIVE αποτελείται από 34 σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και 80 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Η GLASSDRIVE, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain,  ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση του από το παγκόσμιο δίκτυο GLASSDRIVE.

Glassdrive Άργος

Glassdrive Άργος