Νέος σταθμός Glassdrive στην Πάτρα

Νέος σταθμός Glassdrive στην Πάτρα

Στα πλαίσια της συνεχούς της ανάπτυξης και της βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών της στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου, η GLASSDRIVE® υποδέχεται το νέο μέλος της στην πόλη της Πάτρας,  τον κ. Γεώργιο Γαλιατσάτο.

Ο κ. Γεώργιος  Γαλιατσάτος διατηρεί πρότυπη μονάδα επισκευής & αντικατάστασης κρυστάλλων κάθε τύπου οχήματος (επιβατικό,  φορτηγό, λεωφορείο) στην πόλη της Πάτρας, από το 2000.   Οι εγκαταστάσεις του, έκτασης 650 τ.μ.  βρίσκονται στην οδό Α.Παπανδρέου & Κων/νου Γκρέκα, στο Δήμο Παραλίας Πατρών.

Ο σταθμός λειτουργεί  καθημερινά 08:00-19:00 ενώ το Σάββατο το ωράριο λειτουργίας είναι 08:00-12:00.

Στο σταθμό GLASSDRIVE® του κ. Γαλιατσάτου, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα πλέον να απολαμβάνουν τις μοναδικές υπηρεσίες της GLASSDRIVE® :

  • Επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων τους χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες
  • Άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών από την αναγγελία της ζημιάς
  • Πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων
  • Εξυπηρέτηση με κινητή μονάδα στο χώρο που επιθυμούν
  • Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής»

Το δίκτυο της GLASSDRIVE® αποτελείται από 38 σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και 80 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η GLASSDRIVE®, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain,  ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με την πλειονότητα των ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.