Νέος σταθμός Glassdrive στην Κομοτηνή

Νέος σταθμός Glassdrive στην Κομοτηνή

Η SAINT-GOBAIN AUTOVER HELLAS υποδέχεται ένα νέο μέλος στην Κομοτηνή, την επιχείρηση Αράπ Σεδάτ – Μεμέτ Τζεβάτ Ο.Ε., που εμπιστεύτηκε την Glassdrive για την εξυπηρέτηση των πελατών μας στη ευρύτερη περιοχή.

Ιδιοκτήτες του σταθμού είναι οι κ.κ. Αράπ Σεδάτ και Μεμέτ Τζεβάτ οι οποίοι δραστηριοποιούνται από το 1997 στο χώρο του αυτοκινήτου και διατηρούν φανοποιείο και κέντρο επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων στην  πόλη της Κομοτηνής. Ο σταθμός βρίσκεται στην περιοχή Θάμνα και έχει έκταση 500 τ.μ.

Το ωράριο λειτουργίας του σταθμού είναι καθημερινά 08:00-18:00 και το Σάββατο 08:30-14:30.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο κ. Κων/νος Δημητρουλάκης Δ/νων Σύμβουλος της SGA Hellas: «Η Glassdrive συνεχίζει την δυναμική της πορεία, αντιστεκόμενη στη οικονομική κρίση. Παραμένουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας που είναι η συνεχής βελτίωση του εύρους και της ποιότητας των υπηρεσιών μας.  Σε συνεργασία με το παγκόσμιο δίκτυο της Glassdrive, αναπτύσσουμε νέες υπηρεσίες για τους πελάτες μας ώστε να ικανοποιούν κάθε ανάγκη τους και παράλληλα θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε νέα συστήματα ποιότητας και εξυπηρέτησης των πελατών μας που δίνουν προστιθέμενη αξία στους συνεργάτες μας και μας διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό.»

Το δίκτυο της GLASSDRIVE πλέον αποτελείται από 31 σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και 80 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.