Νέος Σταθμός Glassdrive στην Κατερίνη

Νέος Σταθμός Glassdrive στην Κατερίνη

Στα πλαίσια της συνεχούς της ανάπτυξης και της βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών της στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου, η GLASSDRIVE υποδέχεται το νέο μέλος της στην πόλη της Κατερίνης,  τον κ. Στέφανο Κοκκινοπλίτη.

Ο κ. Στέφανος Κοκκινοπλίτης ο οποίος δραστηριοποιείται από το 1997 στο χώρο του αυτοκινήτου,  διατηρεί σταθμό επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου Glassdrive σε κεντρικό σημείο της Κατερίνης, στην οδό Φλέμινγκ & 19ης Μαΐου και θα εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας. Το ωράριο λειτουργίας του είναι καθημερινά 8:00 – 17:00 και Σάββατο 8:00 – 14:30.

Επιπλέον της επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου, ο κος Κοκκινοπλίτης παρέχει στους πελάτες υπηρεσίες τοποθέτησης αντηλιακών μεμβρανών για κάθε τύπο αυτοκινήτου καθώς και πλήρη γκάμα αξεσουάρ.

Στο σταθμό GLASSDRIVE του κ. Κοκκινοπλίτη, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα πλέον να απολαμβάνουν τις μοναδικές υπηρεσίες της GLASSDRIVE :

  • Επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων τους χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες
  • Άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών από την αναγγελία της ζημιάς
  • Πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων
  • Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής»

Το δίκτυο της GLASSDRIVE αποτελείται από 36 σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και 80 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η GLASSDRIVE, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain,  ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με την πλειονότητα των ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.