Νέος Σταθμός Glassdrive® στην Καλαμάτα

Νέος Σταθμός Glassdrive® στην Καλαμάτα

Στα πλαίσια της συνεχούς της ανάπτυξης και της βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών της στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου, η GLASSDRIVE® υποδέχεται το νέο μέλος της στη πόλη της Καλαμάτας,  τον κ. Γεώργιο Παντζή.

Ο κ. Γεώργιος Παντζής διατηρεί πρότυπη μονάδα επισκευής & αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στην πόλη της Καλαμάτας.   Οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται στο Βιοτεχνικό Πάρκο της Καλαμάτας, στο χώρο Α4.

Ο σταθμός λειτουργεί  καθημερινά 08:00-17:00 ενώ το Σάββατο το ωράριο λειτουργίας είναι 09:00-13:00.

Στο σταθμό GLASSDRIVE® του κ. Παντζή, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα πλέον να απολαμβάνουν τις μοναδικές υπηρεσίες της GLASSDRIVE® :

-Επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων τους χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες

-Άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών από την αναγγελία της ζημιάς

-Πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων

-Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής»

Το δίκτυο της GLASSDRIVE® αποτελείται από 37 σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και 80 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η GLASSDRIVE®, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain,  ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με την πλειονότητα των ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.