Νέος σταθμός Glassdrive στην Αθήνα

Νέος σταθμός Glassdrive στην Αθήνα

Η GLASSDRIVE υποδέχεται το νέο μέλος της στην Αθήνα,  τον κ. Θεόδωρο Ζαμπάτη.

Ο κ. Θεόδωρος Ζαμπάτης ο οποίος δραστηριοποιείται από το 1978 στο χώρο του αυτοκινήτου,  διατηρεί σταθμό επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου Glassdrive σε κεντρικό σημείο της Αθήνας στην οδό Λιοσίων 154, έκτασης 198 τ.μ.

Το ωράριο λειτουργίας του σταθμού είναι  καθημερινά 08:00-17:00 ενώ το Σάββατο λειτουργεί 08:30-14:30.

Επιπλέον της επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου, ο κος Ζαμπάτης παρέχει στους πελάτες υπηρεσίες τοποθέτησης αντηλιακών μεμβρανών για κάθε τύπο αυτοκινήτου.

Στο σταθμό GLASSDRIVE του κ. Ζαμπάτη, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα πλέον να απολαμβάνουν τις μοναδικές υπηρεσίες της GLASSDRIVE :

  • Επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων τους χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες
  • Άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών από την αναγγελία της ζημιάς
  • Πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων
  • Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής»

Το δίκτυο της GLASSDRIVE αποτελείται από 35 σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και 80 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η GLASSDRIVE, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain,  ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με την πλειονότητα των ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.