Νέος Σταθμός Glassdrive® στην Αθήνα

Νέος Σταθμός Glassdrive® στην Αθήνα

Στα πλαίσια της συνεχούς της ανάπτυξης και της βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών της στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου, η GLASSDRIVE® υποδέχεται το νέο μέλος της στην πόλη της Αθήνας.

Πρόκειται για έναν πρότυπο σταθμό  επισκευής & αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου, ο οποίος βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στο κέντρο της Αθήνας, συνολικής επιφάνειας  100 τ.μ.  Η διεύθυνση του σταθμού είναι Κασομούλη 82 & Βαρβιτσιώτη 2, στο Νέο Κόσμο, και λειτουργεί  καθημερινά από τις 08:00 έως τις 18:00 ενώ το Σάββατο οι πελάτες μπορούν να εξυπηρετηθούν από τις 08:00 έως τις 13:00.

Στο σταθμό GLASSDRIVE® του Νέου Κόσμου οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα πλέον να απολαμβάνουν τις μοναδικές υπηρεσίες της GLASSDRIVE® :

  • Επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων τους χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες
  • Τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών για κάθε τύπο αυτοκινήτου
  • Τοποθέτηση εξωτερικών καθρεπτών αυτοκινήτων
  • Επισκευή γρύλλων πλαϊνών παραθύρων αυτοκινήτου
  • Άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών από την αναγγελία της ζημιάς
  • Πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων
  • Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής»

Το δίκτυο της GLASSDRIVE® αποτελείται από 42 επίσημους σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και περισσότερους από 90 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Η GLASSDRIVE®, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain,  ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με την πλειονότητα των ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.