Η Glassdrive Μέγας Χορηγός στην 6η Ημερίδα του insuranceforum.gr στην Κοζάνη

Η Glassdrive Μέγας Χορηγός στην 6η Ημερίδα του insuranceforum.gr στην Κοζάνη

Η GLASSDRIVE®, στηρίζοντας έμπρακτα το θεσμό των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, υποστήριξε χορηγικά την 6η Ημερίδα του insuranceforum.gr η οποία πραγματοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 2014 στην Κοζάνη.

Στην ημερίδα, η οποία διεξήχθη από το insuranceforum.gr, υπό την αιγίδα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κοζάνης, του Σωματείου Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Δυτικής Μακεδονίας «Άγιος Χριστόφορος» και των τριών μεγαλυτέρων Συλλόγων & Συνδέσμων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, του ΣΕΜΑ του ΠΣΑΣ και της ΕΕΑΕ, παρουσιάστηκαν, συζητήθηκαν και αναλύθηκαν ενδιαφέροντα θέματα τόσο για τις νέες τάσεις στην ασφαλιστική αγορά, όσο και θέματα που αφορούν την καθημερινή εργασία των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, ο κος Περικλής Καραμυτιλιός, Key Account Manager της Glassdrive, πραγματοποίησε μια πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση με θέμα «Η GLASSDRIVE® στο Πλευρό του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή». Μεταξύ των άλλων ο κος Καραμυτιλιός τόνισε τη σημασία που δίνει η GLASSDRIVE® στην απόλυτη ασφάλεια και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της, αποτελώντας έναν πολύτιμο σύμμαχο στο πλευρό των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Οι ασφαλισμένοι επισκέπτονται τους σταθμούς της GLASSDRIVE® απολαμβάνουν μοναδικές υπηρεσίες, χωρίς καμία ταλαιπωρία:

  • Άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών για επισκευή και αντικατάσταση παρμπρίζ αυτοκινήτου
  • Δυνατότητα εξυπηρέτησης μέσω κινητής μονάδας στον χώρο που επιθυμούν
  • Πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων
  • Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής» 

Το δίκτυο της GLASSDRIVE® αποτελείται από 43 επίσημους σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και πάνω από 90 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η GLASSDRIVE®, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain, ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με την πλειονότητα των ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.