Νέα Piloti Ferrari 488 Pista!

Νέα Piloti Ferrari 488 Pista!

Με αφορμή τον αγώνα των 24 ωρών του Le Mans, η Ferrari αποκάλυψε μία νέα ειδική έκδοση της Ferrari 488 Pista, η οποία πήρε την ονομασία «Piloti Ferrari».

Σύμφωνα με τη φίρμα, η εν λόγω έκδοση εμπνεύστηκε από το αγωνιστικό αυτοκίνητο AF Corse 51, μέσω του οποίου οι Alessandro Pier Guidi και James Calado κέρδισαν τους τίτλους οδηγών και κατασκευαστών του αγώνα αντοχής WEC 2017 και είναι διαθέσιμη μόνο για τους πελάτες που εμπλέκονται στα αγωνιστικά προγράμματα της ιταλικής φίρμας.

Το ιταλικό μοντέλο απέκτησε ένα μοναδικό εξωτερικό μέρος, το οποίο φέρει μια φαρδιά λευκή ρίγα που τρέχει κάθετα ολόκληρο το αμάξωμα, η οποία δεξιά και αριστερά της φέρει το πράσινο και το κόκκινο χρώμα, έτσι ώστε να σχηματίζει την ιταλική σημαία. Από κει και πέρα θέση στο αμάξωμα έχει πάρει και ο αριθμός 51 που είχε το αγωνιστικό αυτοκίνητο των Alessandro Pier Guidi και James Calado, ενώ η εξωτερική εικόνα ολοκληρώνεται με ένα εμπρόσθιο σπλίτερ, ένα αεροδυναμικό διαχύτη και ένα μεγάλο αεραγωγό στο καπό.

Η «Piloti Ferrari» 488 Pista θα διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα εμπνευσμένα από τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού (κόκκινο, μπλε, μαύρο και ασημένιο), ενώ στο εσωτερικό θα μπορέσει να βρει κανείς δέρμα Alcantara, το οποίο έχει πάρει θέση στο μεγαλύτερο μέρος της καμπίνας, ενώ την παρουσία τους στα καθίσματα κάνουν και εκεί τα χαρακτηριστικά χρώματα της ιταλικής σημαίας. Η εξατομίκευση του εσωτερικού ολοκληρώνεται με πλήθος ανθρακονιμάτινων στοιχείων με ματ φινίρισμα, αλλά και το λογότυπο της Tailor που ευθύνεται για την νέα εμφάνιση της «Ιταλίδας καλλονής».
Τέλος, σε ότι αφορά την μονάδα ισχύος, η Piloti Ferrari 488 Pista τροφοδοτείται με την τελευταία έκδοση του υπερτροφοδοτούμενου V8 κινητήρα 3,9 λίτρων.
Στο βίντεο παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε την “απλή” Ferrari 488…

Πηγή: autotriti.gr