Ταχύτητα και δράση στο Fast and the Furious 7

Ταχύτητα και δράση στο Fast and the Furious 7

Μπορεί να σας αρέσουν οι ταινίες Fast and the Furious, μπορεί και όχι. Αλλά αν είδατε το trailer της τελευταίας ταινίας που αναμένεται να βγει σύντομα στους κινηματογράφους, αποκλείεται να μην σας έκαναν αίσθηση οι άκρως εντυπωσιακές του σκηνές. Το trailer έπαιξε πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του Super Bowl (τη σημαντικότερη και δημοφιλέστερη ετήσια διοργάνωση του αμερικανικού ποδοσφαίρου) και μέχρι σήμερα έχει εκατομμύρια προβολές. Θυμηθείτε το κάνοντας κλικ εδώ.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και νέο trailer με ακόμα περισσότερες σκηνές, αυτή τη φορά με μεγαλύτερη έμφαση στον «κακό» της ταινίας, τον βρετανό ηθοποιό Jason Statham και σκηνές δράσης. Σε αυτή την ταινία, εκτός του Statham και αρκετών ακόμα νέων ηθοποιών, θα υπάρχουν όλοι οι παλιότεροι μαζί και με τον Paul Walker που έχασε τη ζωή του το 2013 σε αυτοκινητικό δυστύχημα κι ενώ η ταινία δεν είχε ολοκληρωθεί. Η ταινία θα είναι στην πραγματικότητα και μια αναδρομή στις παλιότερες αλλά και ένας φόρος τιμής στον ίδιο τον Paul. Μάλιστα, για την ολοκλήρωση της ταινίας, ζητήθηκε βοήθεια από τα δύο του αδέρφια, Cody και Caleb Walker.

Προφανώς και στην ταινία θα παρελάσουν πολλά και εντυπωσιακά αυτοκίνητα. Επιπλέον των κλασικών Camaro και Challenger, θα υπάρχουν και μερικά ιαπωνικά sport car όπως το Nissan GT-R και το Subaru WRX αλλά και ένας αξιόλογος αριθμός από super car όπως η Lykan Hypersport, η Bugatti Veyron και η Ferrari 458 Italia. Η κυκλοφορία της ταινίας The Fast and Furious 7 θα γίνει παγκοσμίως στις 3 Απριλίου 2015.

Δείτε το νέο trailer των “γρήγορων και εξαγριωμένων” οδηγών…