Τα νέα αυτοκίνητα του James Bond

Τα νέα αυτοκίνητα του James Bond

Εκτός των άλλων, η νέα ταινία του James Bond θα έχει κάποια από τα καλύτερα αυτοκίνητα που είδαμε ποτέ. Στην ταινία Spectre (Φάντασμα) λοιπόν, ο πράκτορας 007 που τον υποδύεται και πάλι ο Daniel Craig, θα οδηγεί μια Aston Martin DB10 –ένα μοντέλο που σχεδιάστηκε ειδικά για την ταινία– και οι «κακοί» θα έχουν τα κλειδιά ενός υβριδικού supercar, της Jaguar C-X75.

Μια από τις πιο εντυπωσιακές σκηνές με αυτοκίνητα περιλαμβάνει ένα κυνηγητό μεταξύ της Aston Martin και της Jaguar στους δρόμους της Ρώμης. Στο βίντεο μπορείτε να πάρετε μια γεύση, αν και η πραγματική σκηνή στην ταινία αναμένεται πολύ πιο εντυπωσιακή. Έχει ενδιαφέρον να βλέπει κανείς αυτοκίνητα παραγωγής να κάνουν άλματα, να γλιστρούν σε στροφές και να συντρίβονται για την κάμερα, αλλά είναι ακόμα πιο αξιοσημείωτο να βλέπουμε τέτοια σπάνια μοντέλα όπως το DB10 και το C-X75 να τα περνάνε ζόρικα για χάριν των γυρισμάτων της ταινίας.

τζειμς μποντ

Η Aston Martin παρήγαγε μόλις 10 μοντέλα DB10 (αρκετά για να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας παραγωγής της ταινίας). Δεν πρόκειται να βγουν στην αγορά προς πώληση, και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα δούμε ένα ή δύο μοντέλα να  βγαίνουν ανέπαφα από την ταινία.

Με την ταινία Spectre συνεχίζεται μια παράδοση 50 ετών μεταξύ του James Bond και της Aston Martin που ξεκίνησε από την ταινία Goldfinger (Χρυσοδάκτυλος). Πολλά μοντέλα της Jaguar έχουν εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες αλλά η Aston φαίνεται να είναι η αγαπημένη του. Όπως άλλωστε αγαπημένη του είναι και η Glassdrive, όπως μαρτυρά κι η διαφήμιση εδώ!

Δείτε το βίντεο από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond, Spectre: