Σπασμένο παρμπρίζ από χαλάζι!

Σπασμένο παρμπρίζ από χαλάζι!

Μπορεί το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά, όμως οι κάτοικοι της πόλης Calgary του Καναδά πήραν μια καλή γεύση από χειμώνα όταν η περιοχή τους χτυπήθηκε από σφοδρότατη χαλαζόπτωση.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που βρέθηκαν εκτεθειμένα στα στοιχεία της φύσης ήταν και μια μαύρη Lamborghini Aventador η οποία όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες υπέστη αρκετή ζημιά. Το ιταλικό σούπερκαρ απέκτησε δεκάδες βαθουλώματα στο καπό, τα φτερά, την οροφή και τις πόρτες, ενώ το χαλάζι έσπασε το μεγάλο παρμπρίζ και τα κρύσταλλα από τα φώτα.

Δυστυχώς εκατοντάδες άλλα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στους δρόμους όταν χτύπησε η καταιγίδα υπέστησαν ακόμα πιο σοβαρές καταστροφές. Σπασμένο παρμπρίζ και καμπίνα γεμάτη με νερό ήταν κοινή ζημιά για σχεδόν όλα τα οχήματα, με τους ιδιοκτήτες και τις ασφαλιστικές εταιρείες να καλούνται να πληρώσουν “τα σπασμένα”…

Κι επειδή σε τέτοιες δύσκολες ώρες χρειάζεσαι τη βοήθεια ενός ειδικού, αν για κακή σας τύχη αντικρίσετε το όχημά σας με ραγισμένο ή σπασμένο παρμπρίζ, στην Glassdrive φροντίζουμε να το ξεχάσετε γρήγορα και να είστε και πάλι στο δρόμο με ασφάλεια!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα με ένα κλικ εδώ!

lamborghini_σπασμενο_παρμπριζ_2