Νέο σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας από τη Volvo

Νέο σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας από τη Volvo

Η Volvo ανακοίνωσε ότι όλα τα οχήματά της από εδώ και στο εξής θα είναι εξοπλισμένα με το σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας Sensus Connect, καταφέρνοντας έτσι να είναι η μόνη αυτοκινητοβιομηχανία που θα έχει ενσωματώσει πλήρως την τεχνολογία της τηλεματικής. Η τελευταία έκδοση του συστήματος παρέχει νέες υπηρεσίες online πληροφοριών και ένα πλήθος από εφαρμογές για οδηγούς και συνεπιβάτες όπως την πληρωμή του πάρκινγκ μέσα από το αυτοκίνητο, τον εντοπισμό εστιατορίων σε κάθε προορισμό, καθώς και την εύρεση τραγουδιών και βίντεο.

Το Sensus Connect της Volvo θα περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα να εγγραφεί κανείς στην υπηρεσία Volvo On Call, που θα επιτρέπει στον οδηγό να καλέσει ανά πάσα στιγμή σε ένα ειδικό τηλεφωνικό κέντρο που θα προσφέρει υποστήριξη για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη, όπως και οδική βοήθεια. Το τηλεφωνικό κέντρο θα καλεί επίσης για έκτακτη βοήθεια σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο ατύχημα ή κλοπή του οχήματος.

Θα υπάρχει ακόμα και πρόσβαση στο σύστημα μέσω εφαρμογής για smartphone ώστε να μπορεί ο οδηγός να έχει πρόσβαση σε λειτουργίες του αυτοκινήτου μέσω του κινητού. Μέσω του smartphone (Apple, Android και Windows Phone), θα μπορεί ο οδηγός να ελέγχει την κατάσταση του αυτοκινήτου, να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει τις πόρτες, να ανάβει τη μηχανή, να ρυθμίζει τον κλιματισμό και να εντοπίζει το αυτοκίνητο αν δε θυμάστε που το παρκάρατε. Το σύστημα αυτό θα υπάρχει σε κάθε νέο μοντέλο από τον Μάιο του 2015 και μετά, όπως και σε μοντέλα που ήδη βλέπουμε σε διάφορες εκθέσεις αυτοκινήτου.

Αυτό που μένει να δούμε είναι η απάντηση από τις υπόλοιπες αυτοκινητοβιομηχανίες που ήδη εργάζονται στην ανάπτυξη τεχνολογιών για την μεγαλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών και όχι μόνο…

Κι επειδή στην Glassdrive η εξυπηρέτησή σας είναι καθημερινό μας μέλημα, δείτε τι λένε όσοι μας προτίμησαν για την αντικατάσταση ή επισκευή του παρμπρίζ ή των κρυστάλλων του αυτοκινήτου τους.