Το Λε Μαν σε 360 Μοίρες

Το Λε Μαν σε 360 Μοίρες

Ο αγώνας 24 Ωρών στο Λε Μαν (24 Hours of Le Mans, στα αγγλικά) είναι ο παλαιότερος αγώνας ταχύτητας αυτοκινήτων με τη μεγαλύτερη διάρκεια, που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο από το 1923 ως σήμερα, κοντά στην πόλη Λε Μαν της Γαλλίας. Πρόκειται για έναν από τους πιο εντυπωσιακούς αγώνες και συχνά τον αποκαλούν «Grand Prix της Επιμονής και της Αποτελεσματικότητας».

Τον φετινό αγώνα κέρδισε η Porsche, βγάζοντας από τον θρόνο της την Audi που δεν κατάφερε να διατηρήσει και φέτος τα σκήπτρα κι ενώ είχε κερδίσει τους 13 από τους τελευταίους 15 αγώνες.

Σήμερα εσείς μπορεί να πάρετε μια καλή ιδέα του πώς είναι να οδηγείς στην πίστα του αγώνα χάρη σε αυτό το διαδραστικό βίντεο, το οποίο σας παρέχει την επιλογή να δείτε από οποιαδήποτε γωνία επιθυμείτε τον γύρο στο Λε Μαν, μέσω μιας κάμερας που είχε ένα Nissan GT-R.

Σημειώστε ότι αυτό είναι εφικτό μόνο μέσω της εφαρμογής του YouTube για κινητά iOS ή Android ή μέσω του Google Chrome στον υπολογιστή σας. Κι ενώ μπορεί να μην υπάρχουν άλλα αυτοκίνητα στην πίστα, θα πάρετε μια καλή ιδέα ακόμα και για τα επικίνδυνα σημεία που κρύβονται στη διάρκεια της διαδρομής.

Καλή σας βόλτα!