Κλασσικά αυτοκίνητα – Old Timers – Classic Windscreens

Κλασσικά αυτοκίνητα – Old Timers – Classic Windscreens

Ένα κλασσικό παρμπρίζ προορίζεται για κλασσικά αυτοκίνητα, γνωστά και ως «oldtimers». Ο ορισμός του κλασσικού αυτοκινήτου διαφέρει ανά τον κόσμο. Αλλά σε γενικές γραμμές, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει σταματήσει να κατασκευάζεται για περισσότερα από 25 χρόνια. Για τα μοτοποδήλατα και τις μοτοσυκλέτες, αυτή η περίοδος εκτείνεται σε 30 χρόνια.

glassdrive-windscreens-mercedes

Όταν οδηγεί κανείς ένα κλασσικό αυτοκίνητο, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός καθώς την εποχή που κατασκευάστηκε απουσίαζαν τα χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως οι ζώνες , οι αερόσακοι και διάφορα άλλα συστήματα ασφαλείας. Ένα παρμπρίζ της εποχής εκείνης ήταν απλώς ένα καμπύλο κομμάτι γυαλιού για την προστασία του οδηγού από τη βροχή και τη σκόνη. Σήμερα, το παρμπρίζ είναι πολύ πιο περίπλοκο.
Υπάρχουν διάφορες κάμερες προσαρτημένες σε αυτό που λειτουργούν ως «τρίτο μάτι» του οδηγού.

Τα κλασσικά αυτοκίνητα είναι μοναδικά σήμερα και θα γίνουν σπανιότερα στο μέλλον. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αυτών των κλασσικών αυτοκινήτων είναι πολύ περήφανοι για το όχημά τους και γνωρίζουν ότι η συχνή συντήρησή του είναι καίριας σημασίας για την διατήρηση της καλής του κατάστασης . Συχνά ανταλλάσουν τις εμπειρίες τους συμμετέχοντας σε κάποιο «club κλασσικών αυτοκινήτων» ενώ έχουν την δυνατότητα να επιδείξουν το όχημα τους σε μια από τις περιοδείες που διοργανώνονται από τα συγκεκριμένα club . Η Glassdrive παίζει σημαντικό ρόλο στη συντήρηση αυτών των κλασσικών αυτοκινήτων, καθώς ο προμηθευτής της, η Saint-Gobain Autover που διαθέτει τα κρύσταλλα Saint-Gobain Sekurit, συνεχίζει να προσφέρει μία ευρεία γκάμα παρμπρίζ για κλασσικά αυτοκίνητα.

Βρείτε το παρμπρίζ του κλασσικού αυτοκινήτου σας στη διεύθυνση .. http://www.classicwindscreen.com