Ηλεκτρική Bugatti Chiron;

Ηλεκτρική Bugatti Chiron;

Μπορεί η επόμενης γενιάς Bugatti Chiron να είναι τουλάχιστον 7 χρόνια μακριά από το να μπει στη γραμμή παραγωγής θα πρέπει σύμφωνα με πληροφορίες να «ηλεκτριστεί» αν θέλει να αυξήσει και άλλο τις επιδόσεις της.

Ο CEO της μάρκας, κ. Wolfgang Durheimer δήλωσε σχετικά: «Θα “ηλεκτριστεί” κάποια στιγμή. Το επόμενο μοντέλο είναι μακριά από το να κατασκευαστεί αλλά με την πρόοδο που οι μπαταρίες και τα ηλεκτρικά μοτέρ κάνουν είναι σίγουρο ότι θα ηλεκτριστεί με κάποιο τρόπο. Πιστεύω είναι νωρίς για ένα πλήρες ηλεκτρικό αυτοκίνητο αλλά θα συμβεί».

Για την τωρινή Chiron o ίδιος δήλωσε: «Δεν θα ξαναυπάρξει αυτοκίνητο με τέτοιες δυνατότητες όπως η Chiron. Δεν θα ξεπεραστεί ποτέ και αυτό την κάνει πολύ ελκυστική». Ήδη μοντέλα όπως η McLaren P1, η LaFerrari και η Porsche 918 Spyder έχουν υιοθετήσει υβριδική τεχνολογία.

Ο Durheimer σχετικά με τα μελλοντικά πλάνα της μάρκας αποκάλυψε ότι υπάρχουν σχέδια για νέο Bugatti μοντέλο που μπορεί να καθυστερήσει την νέας γενιάς Chiron ακόμη και μέχρι το 2032 σημειώνοντας «Κοιτάμε τι θέλουν οι πελάτες και έχουμε κάποιες ιδέες».

Ο CEO δεν αποκάλυψε τίποτα περισσότερο σχετικά με τα πλάνα της εταιρείας για λανσάρισμα νέου μοντέλου. Το μέλλον θα δείξει…

Θυμηθείτε εδώ τι χρειάζεται για να αποκτήσει κανείς μια Bugatti Chiron σήμερα!

Πηγή: autotriti


 

Όσο για τα κορυφαία κρύσταλλα αυτοκινήτου, δε χρειάζεται να περιμένετε το μέλλον. Μία Glassdrive βρίσκεται σίγουρα δίπλα σας!