Ένα Κλασικό Αυτοκίνητο 50 Ετών: Shelby Cobra 427

Ένα Κλασικό Αυτοκίνητο 50 Ετών: Shelby Cobra 427

Η Shelby Cobra ήδη έχει γιορτάσει μία ή δύο 50ές επετείους, ανάλογα με το εκάστοτε μοντέλο. Αυτή τη φορά, η επέτειος αφορά την 427 και συνοδεύεται από κάποιες εκπλήξεις προς τιμήν της επετείου και των επιδόσεων αυτού του θρυλικού αυτοκινήτου.

Θα πωληθούν μόλις 50 μοντέλα της επετειακής Shelby Cobra 427, που θα φέρουν όλα λογότυπα και σήματα της 50ης επετείου, καθώς και μια σειρά από μοναδικά χαρακτηριστικά που θα κάνουν την εμφάνισή τους εντυπωσιακή. Όπως και τα προηγούμενα επετειακά μοντέλα, θα αυτοκίνητα θα έχουν έναν ειδικό σειριακό αριθμό και θα είναι αριθμημένα με ένα ιδιαίτερο σήμα (που θα αναγράφει «1 από 50», «2 από 50», κλπ.)

Κάθε ένα από τα επετειακά μοντέλα της 427 θα διαθέτει επίσης αυθεντικά στοιχεία από την πρωτότυπη Shelby, αλλά θα είναι προσαρμοσμένη στα σύγχρονα πρότυπα και υλικά, με μοντέρνο δέρμα, αναβαθμισμένα σύγχρονα εξαρτήματα φρένων, και πιο ανθεκτικό πλαίσιο σε σύγκριση με το αρχικό κλασικό αυτοκίνητο.

Τα μοντέλα με fiberglass θα ξεκινούν από την τιμή των 120,000 δολαρίων, ενώ αυτά που θα έχουν επένδυση αλουμινίου από 180,000, αλλά στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται ο κινητήρας και το σύστημα ταχυτήτων. Οι παραγγελίες πάντως ξεκινούν στα μέσα Ιανουαρίου, οπότε όσοι πιστοί, προσέλθετε…

Όσο για την “κλασική” λύση για επισκευή και αντικατάσταση παρμπρίζ και κρυστάλλων αυτοκινήτου, η απάντηση είναι Glassdrive!