Προσφορά Glassdrive και Shell!

Προσφορά Glassdrive και Shell!

Κάποτε ο άγγλος συγγραφέας Λιούις Κάρολ είπε: Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της ζωής είναι ότι το μόνο που αξίζει να κάνουμε είναι αυτό που κάνουμε για τους άλλους. Κι η Glassdrive, αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη που τόσοι πελάτες της δείχνουν καθημερινά, σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία παροχής καυσίμων Shell Hellas, σας προσφέρει ένα κουπόνι αξίας 10€ από τα πρατήρια της Shell, για κάθε αντικατάσταση ή επισκευή κρυστάλλου του αυτοκινήτου σας, μέχρι και τις 31 Ιουλίου!

Στην Glassdrive γνωρίζουμε ότι αυτό που έχει μεγαλύτερη αξία είναι ο άνθρωπος. Και κύριο μέλημά μας είναι η ασφάλειά του και η σιγουριά που θα νιώθει πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου του. Γι’ αυτό φροντίζουμε ώστε η επισκευή του οχήματός του να είναι γρήγορη, αποτελεσματική αλλά πάνω από όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται να είναι άριστης ποιότητας. Όπως άριστης ποιότητας θέλουμε να είναι και το καύσιμο που χρησιμοποιεί.

Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την προσφορά, επισκεφθείτε τον κοντινότερο σε εσάς σταθμό της Glassdrive, αντικαταστήστε τα κρύσταλλα του οχήματός σας και… καλές βόλτες!

Glassdrive. Οι δικοί σας ειδικοί στα κρύσταλλα αυτοκινήτων.

*Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί στα ιδιολειτουργούμενα πρατήρια της Shell. Δείτε τη λίστα εδώ.