ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ GLASSDRIVE!

ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ GLASSDRIVE!

Το καλοκαίρι είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρίας να απολαύσετε τις βόλτες σας με το αυτοκίνητο σε παραλίες αλλά και για να ταξιδέψετε προς τους αγαπημένους σας προορισμούς. Κι ενώ ο ήλιος και η ζέστη αρέσουν σε όλους, μπορούν ωστόσο να μας ταλαιπωρήσουν. Πώς; Θυμάστε την τελευταία φορά που αφήσατε για ώρα το αυτοκίνητό σας στον ήλιο και μετά πήγατε να το οδηγήσετε; Η αύξηση της θερμοκρασίας λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας, ακόμη και αν οι θερμοκρασίες δεν είναι τόσο υψηλές, ακόμα κι αν έχετε αφήσει τα παράθυρα του αυτοκινήτου σας ανοικτά, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όπως υπερθερμία ή θερμοπληξία.

Κι επειδή στην Glassdrive δίνουμε έμφαση στην ασφάλεια και στην προστασία όχι μόνο του οδηγού αλλά και των συνεπιβατών του, όχι μόνο φροντίζουμε για την ταχύτατη και αξιόπιστη επισκευή του οχήματός σας αλλά σας δίνουμε και το κάτι παραπάνω ώστε να απολαύσετε το καλοκαίρι σας ακόμα πιο ξέγνοιαστα. Με κάθε επισκευή ή αντικατάσταση κρυστάλλων λοιπόν, το δώρο μας για εσάς είναι μια ηλιοπροστασία για το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας!

Εκμεταλλευτείτε τη νέα προσφορά μας, επισκεφθείτε τον κοντινότερο σε εσάς σταθμό της Glassdrive, επισκευάστε ή αντικαταστήστε τα κρύσταλλα του οχήματός σας και όπως πάντα… καλές βόλτες!

*Η προσφορά ισχύει από σήμερα, 1η Αυγούστου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων!