Η Glassdrive στο 23ο Ασφαλιστικό Συνέδριο insuranceforum.gr στην Πάτρα!

Η Glassdrive στο 23ο Ασφαλιστικό Συνέδριο insuranceforum.gr στην Πάτρα!

Το insuranceforum.gr ολοκλήρωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία το 23ο Ασφαλιστικό Συνέδριό του, που πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Πάτρα σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος.

Σύσσωμη η ασφαλιστική αγορά της Πάτρας αλλά και των γύρω περιοχών, βρέθηκε στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Hotel Astir και συμμετείχε ενεργά στο συνέδριο, κατά το οποίο συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές το τελευταίο διάστημα.

Περισσότεροι από 100 συμμετέχοντες έδωσαν το παρόν και συνομίλησαν με τους ομιλητές του συνεδρίου θέτοντάς τους σημαντικά ερωτήματα και θέλοντας να ενημερωθούν για το αύριο που «έρχεται» στο επάγγελμα τους αλλά και το πώς πρέπει να οργανωθούν εγκαίρως προκειμένου να επιβιώσουν στο νέο περιβάλλον που έχει ήδη διαμορφωθεί.

Ενόψει των νομοθετικών αλλαγών των τελευταίων ετών, οι μέθοδοι ανάπτυξης των ασφαλιστικών γραφείων, οι διαδικασίες εξυπηρέτησης των πελατών καθώς και τα επιχειρηματικά μοντέλα των μονάδων  διαμεσολάβησης βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο. Για τον λόγο αυτόν, αναλύθηκαν και συζητήθηκαν εκτενώς στο συνέδριο, οι καινοτόμοι αλλά κυρίως αποδοτικοί τρόποι εξυπηρέτησης πελατών και αποτελεσματικής οργάνωσης για μια επιχείρηση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι ομιλίες των στελεχών των 5 εταιρειών-χορηγών του συνεδρίου που συμμετείχαν και οι οποίοι έθεσαν την δική τους άποψη για τα νέα δεδομένα που θα διαμορφώσουν μελλοντικά τον ασφαλιστικό κλάδο.

Από πλευράς Glassdrive, ο Account Manager εταιρείας, κ. Ιωάννης Μανίκας, μίλησε για την επόμενη μέρα στα κρύσταλλα αυτοκινήτων και την επανάσταση που θα επιφέρει στην οδηγική συμπεριφορά διαμορφώνοντας ένα πιο ασφαλές περιβάλλον στα οδικά δίκτυα. Κατά την διάρκεια της εξαιρετικά ενδιαφέρουσας παρουσίασης προβλήθηκε και ένα μοναδικού ενδιαφέροντος video … από το μέλλον!

Πηγή: www.insuranceforum.gr