Φιμέ Τζάμια

Φιμέ Τζάμια

φιμε-τζαμιαΤα φιμέ τζάμια ή, αν προτιμάτε, οι αντηλιακές μεμβράνες όχι μόνο βελτιώνουν την εμφάνιση, αλλά και συμβάλλουν στην οικονομία καυσίμου καθιστώντας ταυτόχρονα τη διαβίωση των επιβατών στην καμπίνα ευκολότερη!

Η απόσβεση από τα φιμέ τζάμια μπορεί να γίνει από τον πρώτο κιόλας χρόνο, και μάλιστα εύκολα… Υπολογίστε πως με την τοποθέτησή τους η κατανάλωση μειώνεται θεωρητικά έως 33%, ωστόσο εσείς υπολογίστε περίπου 20%. Aρα, για ένα μοντέλο με κατανάλωση 8,0 λτ./100 χλμ., κερδίζεις 1,6 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα (ή 2,5 ευρώ). Με δεδομένο, λοιπόν, ότι τους καλοκαιρινούς μήνες διανύει ένας οδηγός κατά μέσο όρο 5.000 χλμ./έτος, το όφελος μόνο και μόνο από την κατανάλωση είναι 125 ευρώ. Από εκεί και πέρα, ένα άλλο σημαντικό είναι ότι το air condition δεν δουλεύει υπερωρίες, άρα γλιτώνεις από ενδεχόμενες βλάβες ή αναπλήρωση φρέον, που σημαίνει ότι το όφελος είναι πολύ μεγαλύτερο από τα 135 ευρώ που βλέπεις άμεσα στον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Και παρότι το οικονομικό όφελος μπορεί να υπολογιστεί σε πάνω από 125 το χρόνο, ακόμα σημαντικότερο είναι ότι ταυτόχρονα προστατεύετε τον εαυτό σας, τα παιδιά σας αλλά και το αυτοκίνητό σας, από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας. Οι σύγχρονες μεμβράνες της Glassdrive μειώνουν έως και 78% τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ενώ παράλληλα εμποδίζουν το 99% της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) που είναι βλαβερή όχι μόνο για το δέρμα αλλά και για το εσωτερικό του αυτοκινήτου καθότι οδηγεί σε ξεθώριασμα των καθισμάτων, του ταμπλό κ.λπ.

Σημαντικό είναι επίσης πως τα φιμέ τζάμια μειώνουν και το κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος λόγω της έλλειψης ορατότητας που προκαλείται από την ανάκλαση των διερχόμενων αυτοκινήτων τη νύχτα και την αντηλιά του φωτός κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, μπορείτε να οδηγείτε με ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.

Στην Glassdrive μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία μεμβρανών για κάθε τύπο αυτοκινήτου (επιβατικό, επαγγελματικό ή SUV) που να ταιριάζει στις ανάγκες αλλά και στην αισθητική σας. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε από απαλές και διακριτικές μεμβράνες για πρακτικότητα μέχρι σκούρες αποχρώσεις για απόλυτη προστασία.

Καλέστε μας λοιπόν σήμερα και μάθετε όσα χρειάζεστε ώστε να αποκτήσετε τις αντιηλιακές σας μεμβράνες γρήγορα και επαγγελματικά! Επικοινωνήστε μαζί μας στο 800 11 777 999 (χωρίς χρέωση από σταθερό) και στο 210 5593976 από κινητό και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!