Ταξίδι με αυτοκίνητο; Φορτώστε το σωστά!

Ταξίδι με αυτοκίνητο; Φορτώστε το σωστά!

Αν είσαι από τους τυχερούς, που με την πρώτη ευκαιρία φορτώνουν το αυτοκίνητο και την κάνουν για θάλασσες, θα πρέπει αν σιγουρευτείς ότι το πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου σου μπορεί να χωρέσει, όσα θέλεις να πάρεις μαζί σου. Εξάλλου οι μεταφορικές μας ανάγκες αλλάζουν διαρκώς είτε λόγω νέων μελών στην οικογένεια, είτε λόγω νέων χόμπι, είτε απλώς μεγάλης παρέας στο ταξίδι.

Φυσικά δεν είναι ανάγκη να αλλάξεις αυτοκίνητο για να μεταφέρεις τα απαραίτητα και μάλιστα με ασφάλεια. Πώς όμως θα γίνει αυτό αν το αυτοκίνητο δεν χωράει ούτε τα πράγματα δύο ανθρώπων για ένα τριήμερο;

Μπαγκαζιέρα για όσα δεν χωρούν στο πορτ-μπαγκάζ

Βαλίτσες, κούτες και άλλα ογκώδη αντικείμενα πολλές φορές μας δημιουργούν πρόβλημα όταν θέλουμε να ταξιδέψουμε. Μια εξαιρετική λύση είναι οι σχάρες αυτοκινήτου όπου μπορούμε να τοποθετήσουμε ότι δε χωράει στο πορτ-μπαγκάζ μας. Ανάλογα το είδος του οχήματος παράγονται σε διάφορα μήκη και σχήματα. Προτιμήστε να είναι κατασκευασμένες από ποιοτικά υλικά ώστε να παρατείνεται το χρόνο ζωής τους. Μειονεκτούν έναντι της κλειστής μπαγκαζιέρας, καθώς αφήνουν εκτεθειμένα τα αντικείμενα στις καιρικές συνθήκες, τον άνεμο και τον ήλιο, ενώ μειώνουν τον αεροδυναμικό συντελεστή.

Τρέιλερ για ογκώδη αντικείμενα

Τα τρέιλερ έχουν πανευρωπαϊκή έγκριση και ταξινομούνται νόμιμα σε κιλά ανάλογα βέβαια με την ελκτική ικανότητα του αυτοκινήτου σας. Ιδανικά για μεταφορά μεγάλων αντικειμένων αλλά και scooter, jet ski κτλ. Διατίθενται με σύστημα πέδησης αλλά και άνευ.

Βάση στήριξης για το ποδήλατο

Οι βάσεις στήριξης ποδηλάτων έχουν έξυπνο, λειτουργικό και ελκυστικό σχεδιασμό, έτσι ώστε η μεταφορά των ποδηλάτων σας να γίνεται με ευκολία και προπαντός με ασφάλεια. Υπάρχουν δύο τύποι βάσεων, αυτές που προσαρμόζονται στην οροφή και οι βάσεις που τοποθετούνται στο πορτ-μπαγκάζ του οχήματος, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο οι ανάγκες και ιδιαιτερότητες όλων των αυτοκινήτων.


Για ένα ευχάριστο και ασφαλές ταξίδι με αυτοκίνητο κάντε τα παραπάνω. Για κρύσταλλα και παρμπρίζ αυτοκινήτου κάντε μια βόλτα από την Glassdrive!