Πώς να επιλέξετε συνεργείο;

Πώς να επιλέξετε συνεργείο;

Ήρθε η ώρα του σέρβις και αναρωτιέστε πώς να επιλέξετε συνεργείο; Παρακάτω θα βρείτε μερικές απλές συμβουλές ώστε να μειώσετε στο ελάχιστο τις πιθανότης λανθασμένης επιλογής!

Ζητήστε συστάσεις για συνεργεία από άτομα που εμπιστεύεστε

Πρόκειται πλέον για μια τακτική, που ακολουθείται από πολλούς ιδιοκτήτες οχημάτων. Όλο και πιο συχνά, πριν κάποιος επισκεφθεί ένα συνεργείο, συμβουλεύεται κάποιον φίλο ή γνωστό. Είναι κάτι που βοηθά πολύ στην επιλογή, αρκεί να εμπιστεύεστε την κρίση του ατόμου που συμβουλεύεστε και να κάνετε σίγουρο ότι όντως είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα από το συνεργείο που επισκέφτηκε.

Διάβασε κριτικές και ρωτήστε για το συνεργείο όσους το επισκέφτηκαν στο παρελθόν  

Κάντε μια επίσκεψη στο συνεργείο και μιλήστε σε κάποιον από τους μηχανικούς ώστε να πάρετε μια γεύση των γνώσεων και της σιγουριάς όπως και του επιπέδου εξυπηρέτησης του προσωπικού.

Μάθετε αν κάποιος γνωστός σας είχε εμπειρία με κάποια από τα συνεργεία που σκέφτετε να χρησιμοποιήσετε και διαβάστε επίσης κριτικές από πελάτες, τις οποίες μπορείτε συνήθως να βρείτε στο διαδίκτυο. Η φήμη είναι πολύ σημαντική και είναι συχνά καλύτερο να πληρώσετε κάτι παραπάνω για να πάτε το αυτοκίνητό σας σε ένα συνεργείο με αποδεδειγμένα καλή φήμη.

Μάθετε από πριν τις τιμές για να μην υπάρξει κάποια δυσάρεστη έκπληξη 

Μπορείτε πάντα να τηλεφωνήσετε και σε άλλα συνεργεία και να ρωτήσετε πόσο κοστίζει η επισκευή (ανταλλακτικά και εργασία), για την οποία αφήσατε το αυτοκίνητό σας σε κάποιο συνεργείο. Βέβαια, χωρίς να δουν το αυτοκίνητο, ενδεχομένως να σας δώσουν απλώς μια εκτίμηση του κόστους. Ωστόσο, θα σας βοηθήσει να σχηματίσετε μια ιδέα για το αν στο συνεργείο που είστε τιμολογούν αρκετά παραπάνω ή όχι.

Κάντε μια δοκιμαστική ερώτηση ενώ γνωρίζετε την απάντηση για να δείτε εάν ο επαγγελματίας είναι ειλικρινής απέναντί σας 

Ένας τρόπος για να διαπιστώσετε αν ο άνθρωπος απέναντί σας είναι ειλικρινής, είναι να τον ρωτήσετε για το κόστος κάποιας επισκευής ή για τη βλάβη που έχει το αυτοκίνητό σας αφού πριν έχετε κάνει την απαραίτητη έρευνα και γνωρίζετε σίγουρα την απάντηση. Μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικό, αλλά έτσι μπορεί να ανακαλύψετε πολλά!

Πηγή: autotriti.gr


Όσο για σιγουριά και ασφάλεια στα κρύσταλλα, η απάντηση είναι μία: Glassdrive!