Οικονομικά ασφάλιστρα!

Οικονομικά ασφάλιστρα!

Ποιος δεν επιθυμεί οικονομικά ασφάλιστρα; Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να εξασφαλίσετε την καλύτερη επιλογή για εσάς!

Κάντε ένα λεπτομερή έλεγχο σχετικά με τον ανταγωνισμό

Μια έρευνα αγοράς πάντα χρειάζεται ώστε να συγκρίνετε τα οφέλη που προσφέρει ο ανταγωνισμός. Να θυμάστε ότι η οικονομικότερη προσφορά δεν είναι πάντα η καλύτερη.

Επιλέξτε τις καλύψεις που πραγματικά χρειάζεστε κι αποφύγετε περιττά έξοδα

Οι καιροί αλλάζουν και μαζί αλλάζουν και οι ανάγκες μας σχετικά με την ασφάλιση του αυτοκινήτου μας. Για παράδειγμα, πλέον κυκλοφορούν πολλά ανασφάλιστα οχήματα για αυτό καλό θα ήταν να έχουμε κάλυψη από ανασφάλιστο.

Από την άλλη αν έχετε καινούργιο αυτοκίνητο ίσως να μην χρειάζεστε οδική βοήθεια αφού συνήθως παρέχεται από την αντιπροσωπεία. Βέβαια, ο καθένας γνωρίζει καλύτερα τις ανάγκες του, επομένως μπορείτε να προσαρμόσετε αναλόγως τις καλύψεις του ασφαλιστήριου συμβολαίου.

Ορίστε κατάλληλα τις κλίμακες απαλλαγής

Μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της τελικής τιμής ενός ασφαλίστρου παίζουν οι κλίμακες απαλλαγής, όσον αφορά την κάλυψη πυρός/κλοπής και την κάλυψη μικτής. Μεγαλύτερη απαλλαγή σημαίνει χαμηλότερο ασφάλιστρο. Ορίστε αυτή που δεν αυξάνει σημαντικά το κόστος της ασφάλισης, σύμφωνα πάντα με το πορτοφόλι σας.

Ελέγξτε αν ανήκετε σε κατηγορία που δικαιούται έκπτωση

Πολλές κατηγορίες ασφαλισμένων δικαιούνται εκπτώσεις (δημόσιοι υπάλληλοι, ένστολοι, άνεργοι κ.λπ.). Μάλιστα, κάποιες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν εκπτώσεις που φτάνουν έως και το 25% για συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες. Ψάξτε το!

Οδηγήστε προσεκτικά και θα σας ανταμείψει η ασφαλιστική

Όποιος προκαλεί ατύχημα το… πληρώνει. Από την άλλη όποιος δεν προκαλεί ατυχήματα επιβραβεύεται. Συνήθως παρέχεται έκπτωση σε ασφαλισμένους που στα τρία ή πέντε προηγούμενα χρόνια συνεχούς ασφάλισης δεν έχουν προκαλέσει ατύχημα.

Η μεγάλη διάρκεια ασφάλισης ρίχνει το κόστος

Συνήθως τα ασφαλιστήρια με ετήσια διάρκεια είναι 3% με 5% πιο χαμηλά από αυτά με εξάμηνη ή τρίμηνη διάρκεια.

Συγκεντρώστε όλα τα ασφαλιστήριά σας στην ίδια εταιρεία!

Μερικές ασφαλιστικές προσφέρουν έκπτωση σε όσους έχουν πολλά οχήματα ή πακέτα ασφάλισης (σπίτι, όχημα, υγείας) στην ίδια εταιρεία.

Μην το ξεχάσετε το συναγερμό

Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν έκπτωση σε αυτοκίνητα που είναι εξοπλισμένα με αντικλεπτικό σύστημα, καθώς έχουν μειωμένες πιθανότητες να κλαπούν.

Η πληρωμή μέσω πιστωτικής προσφέρει εκπτώσεις

Τέλος, υπάρχουν ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν επιπλέον έκπτωση στο ασφαλιστήριό σας αν πληρώνεις με πιστωτική κάρτα. Μάθετε όλες τι λεπτομέρειες!


Για τη σίγουρη λύση σε παρμπρίζ και κρύσταλλα αυτοκινήτου, η επιλογή είναι εύκολη: Glassdrive!